top of page

Concert al Barcelona Pipa Club


Local del Barcelona Pipa Club

La seva arribada va ser inesperada però això no va impedir que fos un dels concerts que més ens marcarà en aquest any 2016. Només al saber el lloc, la data i la col·laboració, sabíem que agafaria expectatives i que hauriem d'estar a l'alçada: Volíem que aquella nit fos una 'festa' per a tots els presents.

El lloc era el Barcelona Pipa Club, al barri de Gràcia, on han passat artistes de jazz d'un nivell grandiós i això generava un cert respecte. Un cop dins, et trobaves amb una sala amb un ambient íntim, una barra amb els millors còctels i, al fons, l'escenari, amb piano de cua inclòs. (foto adjunta a dalt)

La data també era especial: la nit del 24 de Setembre, que coincidia amb les Festes de la Mercè. Això requeria que el disseny del cartell de concert fos creatiu i alhora atragués al públic; creiem que ho vam aconseguir! (foto adjunta abaix)

Per últim, el plaer de col·laborar un altre cop amb el saxofonista i clarinetista Pablo Martín, que cada cop ens sorprèn més amb els seus solos i acompanyaments així completant la música del Duet.

Tots tres doncs, vam decidir assajar fort i donar-li els nostre toc personal al concert, arranjant els temes com volíem. El resultat: una nit que costarà infinit d'oblidar-la. Les sensacions del músics van ser bones durant tot el concert, i en part gràcies a la bona resposta del públic. També vam poder gravar alguns temes que trobareu al nostre canal de YouTube.

En resum, tot això ens fa venir més ganes de tornar al Barcelona Pipa Club per poder donar una segona part a aquell concert tan bonic que vam poder viure.

Cartell del concert (dissenyat per Joan Serra)


Posts al blog
Últims posts
Arxiu
Búsqueda per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page