top of page

Concert a l'Arc de Triomf

El passat 5 de juny el Duet vam fer un concert a Arc de Triomf...m'ho vaig passar increïble!

Dues setmanes abans del concert ens van trucar per si el Duet podíem actuar a la plaça André Malraux per celebrar els premis del projecte Xeix, els quals molts comerços d'Arc de Triomf els havien guanyat, i de seguida vam respondre que estaríem encantats. Així que el Guillem i jo vam fer uns quants assaigs fins que va arribar el dia.

Aquest dia el recordaré per molt de temps ja que vaig tenir un dia ple d'exàmens i proves des de les 10h fins les 20:30h de la nit. A més, només arribar a la plaça on fèiem el concert vaig veure el Guillem assentat a un banc amb una cara ben estranya... Estava malalt i dos dies després tenia la Selectivitat!!

És a dir, just els dies abans d'aquell concert van ser molt estressants però el mateix dia ja va ser massa: quan vam veure tot de taules i cadires plenes de gent ens vam animar moltíssim i a les 23h vam començar el concert amb el nostre apreciat ‘L.O.V.E’ interpretat per Nat King Cole. Sempre que comencem a tocar, és tant el que sentim amb la música que no recordem cap problema i donem el més sincer de nosaltres. Així que tot just pujar a l'escenari se'ns van passar tots els nervis que havíem passat durant el dia i ens vam refer de seguida gràcies al gran suport de la gent que ens estava escoltant aquella nit.

Va ser una nit màgica plena de música i fortes emocions que costaven d'amagar, i que en aquell moment sortiren totes a flor de pell.

Per acabar, després de una hora de molta música, vam fer l'Al·leluia com de costum. Va ser un final perfecte i emocionant on el públic es va unir al nostre cant. Ja eren quasi bé les 12 i mitja de la nit i la gent encara seguia cantant i ballant amb nosaltres, era impressionant.

Va ser un altre concert molt especial amb el gran pianista Guillem Serra. Amb concerts com aquests venen ganes de fer molts més i per això ja estem desitjant de fer el pròxim a la comarca garrotxina, a la meva ciutat preferida, Olot.

Us seguim donant les gràcies per el vostre suport de cada dia, de veritat.

Una forta abraçada.

Anna.


Posts al blog
Últims posts
Arxiu
Búsqueda per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page