top of page

Concert al Bar La Plaça, Olot

Amb aquest estiu tant calorós, hi ha moments que es fan llargs i pesats i d’altres que passen volant, però tant l’Anna com jo estàvem esperant que arribés aquell 17 de Juliol.

Ens feia molta il·lusió, malgrat el llarg viatge, poder tocar a la comarca Garrotxina, més concretament, Les Preses, a Olot. Allà l’Anna hi té família, tots es coneixien, i va ser per això que ens vam sentir com un més del poble.

Tot i que l’hora que indicava el cartell era a les 20h, no vam tocar fins les 22:45h. Abans, però, vam tenir la sort de sopar menjar exquisit i acabar-nos les postres mentre veiem actuar un grup de música de joves de Les Preses.

Llavors sí, un cop van acabar, vam pujar a l’escenari: l’Anna, amb un micròfon ‘vintage’ molt peculiar, i jo al meu teclat de sempre. Pel que fa el repertori va ser molt igual a l’últim cop, però vam afegir algunes introduccions de piano, algunes melodies famoses en diverses cançons, i la col·laboració de Enrique Blasco a la flauta travessera i al saxo.

És llavors quan t’adones que ja portes molts concerts i tens una seguretat a dins, que passes de tocar lo just a arriscar-te, a passar-ho bé mentre fas passar bé a la gent; i penso que és aquesta la clau de tot: fer gaudir a la gent amb la música, però sobretot gaudir un mateix del que fa, i si amés t’emportes uns dinerets cap a casa, millor que millor!

Guillem.


Posts al blog
Últims posts
Arxiu
Búsqueda per etiquetes
No hay tags aún.
Segueix-nos!
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page